Üsküdar'da 4,5 Yaşındaki Oğlum için Gölge Abla Arıyoruz

Bulgurlu, Üsküdar / İstanbul(Anadolu) | Haritada Gör
  • Gündüzlü
14 Mayıs 2024 Ücret Bilgisi 20.000-20.500 TL

İş Tanımı

Merhaba,

4,5 yaşındaki atipik otizmli oğlum güçlü takıntıları, ışık ya da ses duyarlılığı olmayan ya da güçlü öfke nöbetleri geçiren bir çocuk değil, dil konuşma ve sosyal iletişim geriliği nedeni ile otizm spectrumuna giren bir çocuk.

Her çocuk kadar zor, her çocuk kadar öpülmeyi seven, teması çok seven, her çocuk kadar inat, her çocuk kadar sevecen, gülücükler saçıp şarkı söyleyen ama kısıtlı dil gelişimi olan bir çocuk. Elinden tuttuğunuzda yürür, komut alır, alıcı dili gelişmiş , söylenileni anlar. Ama konuşamadığı için bazen hüzünlü bazen stresli olabilen bir çocuk. Bunları yazıyorum özellikle, çünkü otizm denildiğinde her çocuk kendi özelinde yaşadığı için spectrum'u herkesin zihninde daha önceki tecrübelerine istinaden bir profil çıkıyor. Oğlumda kendine has, spectrumun içinde olan bir çocuk. Haftanın 5 günü kreşe, 3 günü eğitimlere gidiyor. çişini kakasını kendi dili ile söylüyor, zorluğu olan bir çocuk değil.

Mevcut Gölge ablamız ile harika bir iletişimi var, ancak artık artan ihtiyaçlarımız ve ablamızın programını daha fazla esnetememesi sebebi ile yeni bir gölge abla aramak durumundayız.

09.00-17.00 saatleri arasında hafta içi 5 gün gelebilecek, eğlenceli oyun ve aktiviteler yapabilecek, birlikte kreşe gidip gelecek, zaman zaman evin önündeki parka çıkarabilecek bir ekip arkadaşına ihtiyacımız var.

Evde çok bir süre geçirilmeyecek, daha çok kreşte olacaksınız, ancak hasta ya da çeşitli sebeplerle evde olması gereken günler olabiliyor, bu evde olan süre içinde zaman zaman çamaşır asılması, katlanması, bulaşık makinasını doldurup boşaltılması, oyuncakların toplanması gerekebilir. Bunların dışında bir talepte bulunmuyorum.

Karışlıklı dürüstlük, güvenilirlik ile saygı ve sevgi dolu bir çalışma ortamında yeni arkadaşımızı bekliyoruz.

Genel Nitelikler

  • Atipik Otizmli Çocuğumla İlgilenebilecek
  • Çocuğa Evde Destek Olabilmeli
  • Etkinlikler ve Oyunlar Bilmeli
  • Gün içinde Dışarı Çıkıp Dolaştıracak
İstanbul(Anadolu) 'da oturan ailemizin Gölge Öğretmen arayışı bulunmaktadır. Eğer Gölge Öğretmen pozisyonunda iş arıyorsanız ücretsiz olarak "Kayıt Ol" sayfasından özgeçmişinizi oluşturabilirsiniz.
Bu ilana başvuru yapabilmeniz için Bakiciburada.com’da özgeçmişinizin bulunması gerekmektedir.
Bakiciburada.com’da özgeçmişiniz varsa, kullanıcı giriş bilgilerinizle giriş yaptıktan sonra yine bu sayfada bulunan  "Başvur" butonuna basarak iş başvurusu yapabilirsiniz.

Bakıcı Girişi

Üye değil misiniz?
Bakıcı olarak iş mi arıyorsunuz? Öyle ise hemen üye olabilirsiniz. Üye iseniz giriş yapın.

veya

Bilgilerini Güncelle

Giriş Yap
Seni daha iyi tanıyabilmemiz için bize yardımcı olur musun?

İşveren, ilanına başvuran adayları aşağıdaki mülakata tabi tutmaktadır.

Ön yazı metni ekleyin! İlanda istenenlerle eşleşen becerilerinizi ve kişisel niteliklerinizi vurgulayın.
Başvurunuz Tamamlandı Başvurunuz Tamamlandı
Bu ilan sahibinin GSM numarasına ulaşabilmek ve mesajlaşabilmek için öncesinde üye olmalısınız. Üye Ol

İşlem Gerçekleştiriliyor.

Lütfen bekleyin...

Yükleniyor
Facebook Loading