70 Yaşlarında Babam İçin Refakatçi ve Hasta Bakıcısı Arıyoruz paylaş

Cebrail, Merkez / Kastamonu | Haritada Gör
  • Gündüzlü
14 Temmuz 2026

İş Tanımı

Kastamonu Merkez'de yaşayan 70 yaşlarında kanser hastası olan babam için evde bakım verebilecek, temiz, gündüzlü çalışabilecek, tercihen ilk yardım eğitimi olan, pansuman yapabilen vb. kriterlere sahip refakatçi ve hasta bakıcısı arıyoruz.

Genel Nitelikler

  • İlaç Takibi Yapabilen
  • İlk Yardım Eğitimi Olan
  • Özbakım Yapabilen (Alt Değiştirme vb.)
  • Pansuman Yapabilen
  • Yatalak Hasta Bakabilen
Kastamonu 'da oturan ailemizin Refakatçi ve Hasta Bakıcısı arayışı bulunmaktadır. Eğer Refakatçi ve Hasta Bakıcısı pozisyonunda iş arıyorsanız ücretsiz olarak "Kayıt Ol" sayfasından özgeçmişinizi oluşturabilirsiniz.
Bu ilana başvuru yapabilmeniz için Bakiciburada.com’da özgeçmişinizin bulunması gerekmektedir.
Bakiciburada.com’da özgeçmişiniz varsa, kullanıcı giriş bilgilerinizle giriş yaptıktan sonra yine bu sayfada bulunan  "Başvur" butonuna basarak iş başvurusu yapabilirsiniz.

Bakıcı Girişi

Şifremi Unuttum

Üye değil misiniz?
Bakıcı olarak iş mi arıyorsunuz? Öyle ise hemen üye olabilirsiniz. Üye iseniz giriş yapın.

veya

Bilgilerini Güncelle

Giriş Yap
Seni daha iyi tanıyabilmemiz için bize yardımcı olur musun?

İşveren, ilanına başvuran adayları aşağıdaki mülakata tabi tutmaktadır.

Ön yazı metni ekleyin! İlanda istenenlerle eşleşen becerilerinizi ve kişisel niteliklerinizi vurgulayın.
Başvurunuz Tamamlandı Başvurunuz Tamamlandı

İşlem Gerçekleştiriliyor.

Lütfen bekleyin...

Yükleniyor
Facebook Loading