İzmir Çeşme'de 8 ve 4 Yaşlarındaki Çocuklarım İçin Bebek - Çocuk Bakıcısı Arıyoruz paylaş

Alaçatı, Çeşme / İzmir | Haritada Gör
  • Gündüzlü
12 Mayıs 2025

İş Tanımı

Looking for sitter coverage for one day and night for my sister’s wedding on the 24th in Alaçatı, Çeşme, İzmir — from 12:00 PM on the 24th to about 2:00 AM.

24’ünde Çeşme Alaçatı'da kız kardeşimin düğünü için, 24 Mayıs saat 12:00’den gece yaklaşık 02:00’ye kadar bir günlük ve gecelik bakıcı arıyorum.

Genel Nitelikler

  • Aktif Araç Kullanabilmeli
  • Birden Fazla Çocukla İlgilenebilmeli
  • İngilizce Konuşabilmeli
  • Seyahat Engeli Olmamalı
İzmir 'de oturan ailemizin Bebek - Çocuk Bakıcısı arayışı bulunmaktadır. Eğer Bebek - Çocuk Bakıcısı pozisyonunda iş arıyorsanız ücretsiz olarak "Kayıt Ol" sayfasından özgeçmişinizi oluşturabilirsiniz.
Bu ilana başvuru yapabilmeniz için Bakiciburada.com’da özgeçmişinizin bulunması gerekmektedir.
Bakiciburada.com’da özgeçmişiniz varsa, kullanıcı giriş bilgilerinizle giriş yaptıktan sonra yine bu sayfada bulunan  "Başvur" butonuna basarak iş başvurusu yapabilirsiniz.

Bakıcı Girişi

Şifremi Unuttum

Üye değil misiniz?
Bakıcı olarak iş mi arıyorsunuz? Öyle ise hemen üye olabilirsiniz. Üye iseniz giriş yapın.

veya

Bilgilerini Güncelle

Giriş Yap
Seni daha iyi tanıyabilmemiz için bize yardımcı olur musun?

İşveren, ilanına başvuran adayları aşağıdaki mülakata tabi tutmaktadır.

Ön yazı metni ekleyin! İlanda istenenlerle eşleşen becerilerinizi ve kişisel niteliklerinizi vurgulayın.
Uyarı
Bu ilan yayından kaldırılmış ya da ilanın süresi geçmiş olabilir.

İşlem Gerçekleştiriliyor.

Lütfen bekleyin...

Yükleniyor
Facebook Loading