İzmir'de Yatılı Ev Yardımcısı Arıyoruz

Urla / İzmir | Haritada Gör
  • Yatılı
30 Temmuz 2021

İş Tanımı

Nefis bir Doğa ortamında, Türkiye’mizin en güzel beldesi Urla’da hem çalış hem keyfini çıkar

Çalışacağınız şehir: Urla, İzmir il merkezine 35 km uzaklıkta bir ilçe. Doğusunda Güzelbahçe ve Seferihisar; batısında Çeşme; kuzeybatısında Karaburun; kuzeyinde ve güneyinde Ege Denizi ile sınırlanmıştır. Yüzölçümü 704 km²’dir. 16 köyü bulunmaktadır. Nüfusu 2014 yılı itibarıyla 59.166 kişidir.

Urla ilçesine bağlı, yağcılar köyünde bulunan bir Malikane’de çalışmak üzere ev işlerinden anlayan, dürüst, çalışkan, özverili, aile ortamını seven, uzun vade ve kalıcı olmak isteyen bir aile ve/veya bir bayan için ideal iş imkanı sunuyoruz.

Evde yaşayan aile ile bütünleşen, nezih ve sakin bir ortamda yaşamayı seven, doğa ile iç içe bulunmaktan zevk alan, yeni bir başlangıç yapma arzusu ile egemizin en güzel beldelerinde bulunan malikanemizde yatılı olarak bayan, ve/veya kendilerine müstakil ev vereceğimiz bir aile aramaktayız.

Bayan, ev işleri ile uğraşırken, bay bahçe işleri, teknik servis, çim ve havuz bakımı, alışveriş gibi işlere odaklanarak gününüzü kendi istek ve arzularınıza göre planlayabileceğiniz bir ortamda huzur içinde yaşayacaksınız.

Çalışma saatleri sabah 07:00 ile akşam 18:00 arası olmakla birlikte, bazen de ev ahalinin istek ve beklentileri doğrultusunda çalışma saatlerini değişken düzenleme olasılığı doğrultusunda yapılandırma hakkına sahipsiniz.

Müstakil 5000m2 arsa içine kurulu Malikane’nin konum itibari ile en nezih ve oksijeni bol olan Yağcılar köyü mevkiinde bulunması, yörenin doğal ve organik meyve, sebze ve toprak ürünlerinin tanınmış olması, dört tarafı ormanlarla kaplı olması, Çeşme yarımadanın en dar bölgesi olan Marika Boğazında olması sebebiyle çok rahat bir ortamda emekli olacağınız çalışma ortamıdır.

Genel Nitelikler

  • Çamaşır Yıkayabilmeli
  • Genel Ev Temizliği Yapabilmeli
  • Market Alışverişi Yapabilmeli
  • Sigara Kullanmamalı
  • Ütü Yapabilmeli
  • Yemek Hazırlayabilmeli
İzmir 'de oturan ailemizin Ev Yardımcısı arayışı bulunmaktadır. Eğer Ev Yardımcısı pozisyonunda iş arıyorsanız ücretsiz olarak "Kayıt Ol" sayfasından özgeçmişinizi oluşturabilirsiniz.
Bu ilana başvuru yapabilmeniz için Bakiciburada.com’da özgeçmişinizin bulunması gerekmektedir.
Bakiciburada.com’da özgeçmişiniz varsa, kullanıcı giriş bilgilerinizle giriş yaptıktan sonra yine bu sayfada bulunan  "Başvur" butonuna basarak iş başvurusu yapabilirsiniz.

Bakıcı Girişi

Üye değil misiniz?
Bakıcı olarak iş mi arıyorsunuz? Öyle ise hemen üye olabilirsiniz. Üye iseniz giriş yapın.

veya

Bilgilerini Güncelle

Giriş Yap
Seni daha iyi tanıyabilmemiz için bize yardımcı olur musun?

İşveren, ilanına başvuran adayları aşağıdaki mülakata tabi tutmaktadır.

Ön yazı metni ekleyin! İlanda istenenlerle eşleşen becerilerinizi ve kişisel niteliklerinizi vurgulayın.
Uyarı
Bu ilan yayından kaldırılmış ya da ilanın süresi geçmiş olabilir.

İşlem Gerçekleştiriliyor.

Lütfen bekleyin...

Yükleniyor
Facebook Loading