Kocaeli Gebze'de 9 Yaşındaki Çocuğum İçin Oyun Ablası Arıyoruz paylaş

Gebze, Kocaeli | Haritada Gör
  • Gündüzlü
  • Haftada Birkaç Gün
29 Eylül 2026

İş Tanımı

Kocaeli, Gebze'de oturuyoruz. Tipik otizm tanısı konulan ve konuşamayan 9 yaşındaki erkek çocuğumuzla kaliteli zaman geçirebilecek, güler yüzlü, çocuk bakımı konusunda tecrübeli, sevecen, gündüzlü veya haftada birkaç gün çalışabilecek, çocuk özel eğitim bölümünden mezun veya özel eğitim sertifikasına sahip tecrübeli oyun ablası arıyoruz. Ön yazılı başvurunuz bizim için değerlendirilmektedir.

Genel Nitelikler

  • Çocuk Gelişimi Eğitimi Olan
Kocaeli 'de oturan ailemizin Oyun Ablası arayışı bulunmaktadır. Eğer Oyun Ablası pozisyonunda iş arıyorsanız ücretsiz olarak "Kayıt Ol" sayfasından özgeçmişinizi oluşturabilirsiniz.
Bu ilana başvuru yapabilmeniz için Bakiciburada.com’da özgeçmişinizin bulunması gerekmektedir.
Bakiciburada.com’da özgeçmişiniz varsa, kullanıcı giriş bilgilerinizle giriş yaptıktan sonra yine bu sayfada bulunan  "Başvur" butonuna basarak iş başvurusu yapabilirsiniz.

Bakıcı Girişi

Şifremi Unuttum

Üye değil misiniz?
Bakıcı olarak iş mi arıyorsunuz? Öyle ise hemen üye olabilirsiniz. Üye iseniz giriş yapın.

veya

Bilgilerini Güncelle

Giriş Yap
Seni daha iyi tanıyabilmemiz için bize yardımcı olur musun?

İşveren, ilanına başvuran adayları aşağıdaki mülakata tabi tutmaktadır.

Ön yazı metni ekleyin! İlanda istenenlerle eşleşen becerilerinizi ve kişisel niteliklerinizi vurgulayın.
Başvurunuz Tamamlandı Başvurunuz Tamamlandı

İşlem Gerçekleştiriliyor.

Lütfen bekleyin...

Yükleniyor
Facebook Loading