Mersin'de 70'li Yaşlardaki Annem İçin Alzheimer Bakımı Desteği Verebilecek Yaşlı Bakıcısı Arıyoruz
İş Tanımı
Mersin Yenişehir'de yaşıyoruz. 79 yaşındaki Annem için gündüzlü veya yatılı çalışabilecek, haftada 6 gün 08.00-20.00 arası destek olabilecek birine ihtiyacımız var. Annem sakin huylu, eski Osmanlı kadınıdır. Saygılı ve pozitiftir. Alt bezi kullanmakta ve yürümektedir. Öz bakım, yemek, ilaç takibi, WC için kapıda destek olma, giyinmesine yardım etme gibi ihtiyaçları var. Evde hafif temizlik, yemek, çamaşır ihtiyaçları var.
Evde 60 yaşında namazında, niyazında bekar emekli abim var. Maddi sebeplerle farklı bir eve çıkamıyor. Yatılı düşünenler bu bilgiye göre değerlendirsin.
Genel Nitelikler
- Alzheimer Bakımı Desteği Verebilmeli
- Banyo Yaptırabilmeli
- Hafif Ev Temizliği Yapabilmeli
- İlaç Takiplerini Yapabilmeli
- Market Alışverişi Yapabilmeli
- Özbakımını Yapabilmeli(Alt değiştirme vs.)
- Yemek Hazırlayabilmeli
Bu ilana başvuru yapabilmeniz için Bakiciburada.com’da özgeçmişinizin bulunması gerekmektedir.
Bakiciburada.com’da özgeçmişiniz varsa, kullanıcı giriş bilgilerinizle giriş yaptıktan sonra yine bu sayfada bulunan "Başvur" butonuna basarak iş başvurusu yapabilirsiniz.
Bakıcı Girişi
Bilgilerini Güncelle
İş fırsatlarını kaçırma