Gülcan B. adlı üyenin tam profilini görüntüleyin! Tam Profilini Gör
Ansayfa > Bakıcı Bul > Gülcan B.
Gülcan B.
Gülcan B.
40 yaşında
5.0 (2)
Finike / Antalya / Türkiye
Telefon Numarası **** *** ** **
Tecrübe5 yıl 3 ay Tecrübeli
Tc Kimlik Bilgisi Onaylı BakıcıKimlik Bilgileri Doğrulanmıştır.
Sigara Kullanım BilgisiSigara Kullanmıyor.
yatılı kalabilirYatılı Kalabilir. (Sürekli)
Almanca (1/10)
Cv Güncelleme Tarihi: 09.09.2021
Son Giriş Tarihi: 14.11.2021

Gülcan B. Hakkında

SADECE YURTDIŞI için iş arıyorum bunu belirtmek isterim. Çocuk bebek bakıcılığı ve ev yardımcısı işi arıyorum. 10 yıllık bir iş deneyimine sahibim. Çocuk gelişimi mezunuyum, ikiz bebek ve yeni doğan tecrübem var. 0-6 yaş arası çocukların gelişimi ve öz bakımlarıyla ilgili tecrübeliyim. Bunun yanısıra ev işleri temizlik ütü alışveriş yaparım. Bana verilen görevleri en iyi şekilde yapmaya çalışırım ve yaparım. Oldukça titiz, düzenli, ve sabırlıyım. Evin düzeni nasılsa onu korumaya çalışırım, bir şey sormadan eşya yerini değiştirmem. Ailenin kuralları neyse ona uyarım. Yurtdışında yatılı olarak çalışabileceğim bir iş arıyorum. Detaylı bilgi için konuşmak isterim teşekkürler. Yaşlı ve Hasta Bakıcılığı sertifikam mevcuttur. Bana *** nolu telefondan da ulaşabilirsiniz.

Değerlendirmeler

Değerlendirmeler (2)

Değerlendirme Yap!
ÖG
Özlem G.

(Referans)

-
İşe Aldım

29 Nisan 2021

Kendisiyle Ankara da çalışma fırsatı bulduk.Bebeğimize şefkat ve sevgi dolu yaklaşımı bizi çok memnun etti.Taşınmasaydık bebiş okula başlayana dek bırakmazdık Gülcan kızımızı...bebeğimin sağlığını,uykusunu,huzurunu benim kadar düşünen ve kendi evlâdı gibi emek veren birine onu teslim ettiğimiz için çok huzurluyduk...takdir edersiniz ki bu zamanda en önemli konu güven.Kendisi güvenimizi ve takdirimizi sonuna dek kazanmıştır...canı gönülden teşekkür ederiz...bu arada minik kızımız onu çok özledi...jmarım bir gün yeniden kavuşuruz.

Bu değerlendirme faydalı oldu mu ?


CP
Canan P.

(Referans)

-
İşe Aldım

30 Mart 2021

Gulcan Haniml'a ikiz kizlarim 9 aylikken calismaya basladik ve onlar 4 yasinda krese baslayana kadar da birlikteligimiz surdu. Kendisi son derece sorumluluk sahibi, cabuk ogrenen, guvenilir, detaylar konusunda bile dikkatli, titiz, uyumlu ve durust bircalisan oldugu icin bizden sonra da sirasiyla kuzenim ve agabeyime de gonul rahatligiyla refere ettigimde adi gecen yerlerde de bu cizgisini surdurdugune uzun yillar sahit oldum. Kendisiyle calismis olmaktan cok memnun ve mutluyum.

Bu değerlendirme faydalı oldu mu ?

Çocuk / Bebek Bakım Tecrübesi

  • İkiz Çocuk Bakım Tecrübesi
  • Bebeğin Özel Bakımıyla İlgili Tecrübe
  • Bebek Bakım Tecrübesi
  • Yeni Doğan
  • 1-3 Anaokul Öncesi
  • 4-6 İlkokul Öncesi