Rize'de 70'li yaşlardaki büyükanne için refakatçi ve hasta bakıcısı arıyoruz paylaş

Güneysu, Rize | Haritada Gör
  • Yatılı
31 Temmuz 2026

İş Tanımı

Rize'de 70'li yaşlarındaki büyükanne için refakatçi ve hasta bakıcısı arıyoruz.

70'li yaşlarındaki büyükanne için hastanede bakım verebilecek merhametli ve kronik bir hastalığa destek olabilen kriterlere sahip refakatçi ve hasta bakıcısı arıyoruz.

Ön yazılı başvurunuz bizim için değerlendirme imkanı sağlar.

Hastanede yatılı kalabilecek, yardımcı olabilecek kadın refakatçi arıyoruz. Hasta genelde kendine hakimdir; tuvalete giderken zorlanabilir ve yardıma ihtiyaç duyabilir. İlaçları da hemşireler takip ediyor.

Genel Nitelikler

  • Kronik Bir Hastalığa Destek Olabilen
Rize 'de oturan ailemizin Refakatçi ve Hasta Bakıcısı arayışı bulunmaktadır. Eğer Refakatçi ve Hasta Bakıcısı pozisyonunda iş arıyorsanız ücretsiz olarak "Kayıt Ol" sayfasından özgeçmişinizi oluşturabilirsiniz.
Bu ilana başvuru yapabilmeniz için Bakiciburada.com’da özgeçmişinizin bulunması gerekmektedir.
Bakiciburada.com’da özgeçmişiniz varsa, kullanıcı giriş bilgilerinizle giriş yaptıktan sonra yine bu sayfada bulunan  "Başvur" butonuna basarak iş başvurusu yapabilirsiniz.

Bakıcı Girişi

Şifremi Unuttum

Üye değil misiniz?
Bakıcı olarak iş mi arıyorsunuz? Öyle ise hemen üye olabilirsiniz. Üye iseniz giriş yapın.

veya

Bilgilerini Güncelle

Giriş Yap
Seni daha iyi tanıyabilmemiz için bize yardımcı olur musun?

İşveren, ilanına başvuran adayları aşağıdaki mülakata tabi tutmaktadır.

Ön yazı metni ekleyin! İlanda istenenlerle eşleşen becerilerinizi ve kişisel niteliklerinizi vurgulayın.
Başvurunuz Tamamlandı Başvurunuz Tamamlandı

İşlem Gerçekleştiriliyor.

Lütfen bekleyin...

Yükleniyor
Facebook Loading