Cevriye K. adlı üyenin tam profilini görüntüleyin! Tam Profilini Gör
Ansayfa > Bakıcı Bul > Cevriye K.
Cevriye K.
Cevriye K.
21 yaşında
5.0 (2)
Yamaçlı Yüreğir / Adana / Türkiye
Telefon Numarası **** *** ** **
Tecrübe4 ay Tecrübeli
Tc Kimlik Bilgisi Onaylı BakıcıKimlik Bilgileri Doğrulanmıştır.
Sigara Kullanım BilgisiSigara Kullanmıyor.
Arapça (6/10)
Cv Güncelleme Tarihi: 20.04.2024
Son Giriş Tarihi: 20.04.2024

Cevriye K. Hakkında

Gerçekten çocuklar ile hayatım boyunca hep iyi anlaşmışımdır. Onlara sözümü dinlemede(ders konusunda) başarılıyımdır. Küçüklükten beri gelen bir şey belki bu özelliğim ama ders anlatış şeklim hep akıcı ve hiç can sıkmadan olmuştur. Şuanda üniversite öğrencisiyim vizelerden finallerden önce genellikle sınav öncesi ders anlatımını arkadaşlarıma ben yaparım ve bunu onlar benden isterler her zaman benim ders anlatışım onların sınavlarında başarılı olmalarını sağlamıştır. Bunun yanı sıra öğrenci olduğum için ülke şartlarında öğrenci olmak gerçekten çok zor ve aileme yük olmamak adına kendime ek iş hep bakmışımdır. Sizlerde birer anne babasınız ve eminim sizlerde bu yollardan geçmişsinizdir beni anlamanızı çok ama çok isterim. Gerçekten o kadar yüksek maaşta gözüm yok sadece bu öğrencilik hayatımda yarına param var mı düşüncesinde olmamayı istiyorum. Şimdiden çok teşekkür ederim.

Değerlendirmeler

Değerlendirmeler (2)

Değerlendirme Yap!
SD
Sude nur D.

(Referans)

-
İşe Aldım

02 Ocak 2024

İki kız çocuğum var 14 ve 7 yaşlarında, geçen sene büyük kızımla LGS üzerine çalıştılar kendisi aynı zamanda küçük kızıma da ödevlerinde yardım etti.Şuan kızım istediği lisede okuyor, kızımın çözemediği sorular üzerinde beraber kafa yorarak pratik kazanmasını sağladı.Küçük kızım da o zamanlar 1. sınıftı güzel bir temelle başladı.Şu an ben 3. bebeğimi bekliyorum o sebeple çalışmıyorum çocuklarımla ilgileniyorum.

Bu değerlendirme faydalı oldu mu ?


BG
Berivan G.

(Referans)

-
Arkadaş

02 Ocak 2024

Oğlum çok hızlı adapte olabilen bir çocuk değildir ona rağmen hızlı bir şekilde çok sevdi.Ders başına oturtmak çok zordur fakat Cevriye Hanımla yakalandıkları uyum sayesinde şu an o yokken bile hevesleniyor.Türkçe,Matematik ve Hayat Bilgisi derslerine hakim.Memurum, maalesef şehir uyuşmazlığı sebebiyle şu an kendisiyle çalışmıyoruz.Kaçırmayın derim çalışan hanımlar.

Bu değerlendirme faydalı oldu mu ?

Çalışmak İstediği Pozisyonlar

Çocuk / Bebek Bakım Tecrübesi

  • İkiz Çocuk Bakım Tecrübesi
  • Bebeğin Özel Bakımıyla İlgili Tecrübe
  • Bebek Bakım Tecrübesi
  • 1-3 Anaokul Öncesi
  • 4-6 İlkokul Öncesi
  • 7-13 İlköğretim
  • 14 +