Gülden Y. adlı üyenin tam profilini görüntüleyin! Tam Profilini Gör
Ansayfa > Bakıcı Bul > Gülden Y.
Gülden Y.
Gülden Y.
37 yaşında
5.0 (2)
Manavkuyu Bayraklı / İzmir / Türkiye
Telefon Numarası **** *** ** **
Tecrübe13 yıl 7 ay Tecrübeli
Tc Kimlik Bilgisi Onaylı BakıcıKimlik Bilgileri Doğrulanmıştır.
Sigara Kullanım BilgisiSigara Kullanmıyor.
İngilizce (2/10)
Cv Güncelleme Tarihi: 17.03.2024
Son Giriş Tarihi: 29.03.2024

Gülden Y. Hakkında

Istanbul Beykent Üniversitesi Çocuk Gelişimi Ve Eğitimi öğretmenliği mezunuyum.Özel Eğitim bilgim ve Eğitimim okuduğum bölümüm gereği var. Bazı kolej ve özel anaokullarında görev yaptım.Özel çocuklarla da çalıştım. Özellikle Otizimli öğrencilerim oldu.Akademik ve Sosyal kazanımlar sağladım özel çocuklarıma,onları çok seviyorum ve iyi anlaşıyoruz.Herşeyden önce çocukları çok seviyorum bu mesleği yapabilmek için öncelik onları sevmekten merhametli bir insan olmaktan iyi kalpli bir insan olmaktan ve sabırdan geçer. Benim kalbimde hepsi var . Kendi evladım gibi görüyorum onları çalışırken.Onların gelişimine kazandırdığım herşeyin geri dönüşümünü onlardan almak beni çok mutlu etti gurur kaynağım oldu her zaman.

Değerlendirmeler

Değerlendirmeler (2)

Değerlendirme Yap!
GK
Gamze K.

(Referans)

-
Arkadaş

27 Ağustos 2021

Merhabalar Ben Gamze, Gülden öğretmen ile 2 yıl birlikte aynı okulda çalıştık. Özel çocuklara olan yaklaşımı, özverili çalışma sistemi, gelişim takibi, aile bilgilendirmesi, insan ilişkilerinde ve takım çalışmalarına işbirlikçi uyumlu bir öğretmendir. Özel gereksinimli öğrencilerine akademik ve sosyal katkılar sağlamıştır . Mesleğini seven bir öğretmendir . Bu meslekte onun gibi öğretmenler hep var olmalıdır.

Bu değerlendirme faydalı oldu mu ?


PA
Pınar A.

(Referans)

-
Arkadaş

26 Ağustos 2021

Merhabalar… Ben Pınar. Bende uzun serdir gölge öğretmenlik yapmaktayım. Gülden hanım ile 2 yıl kadar bir süre de beraber aynı okulda çalışma imkanı buldum. Özverili, dürüst, güvenilir ve özel çocuklara yaklaşımı ile kendine hayran bırakmıştı doğrusu. Güzel kalbi ile okulumuzda ki öğrencimizin kendi kanatlarıyla uçmasını sağlayıp başarılı bir dönem geçirmiştir. Kendimi Gülden hanımla aynı okulda olmaktan ötürü çok mutlu hissediyorum. Biz de Gülden hanımdan bir çok şey öğrendik. Özel çocukların sizin gibi güzel kalpli öğretmenlere ihtiyacı var. İyi ki varsınız…

Bu değerlendirme faydalı oldu mu ?

Çalışmak İstediği Pozisyonlar

Çocuk / Bebek Bakım Tecrübesi

  • İkiz Çocuk Bakım Tecrübesi
  • Bebeğin Özel Bakımıyla İlgili Tecrübe
  • Bebek Bakım Tecrübesi
  • Yeni Doğan
  • 1-3 Anaokul Öncesi
  • 4-6 İlkokul Öncesi
  • 7-13 İlköğretim
  • 14 +