Milay E. adlı üyenin tam profilini görüntüleyin! Tam Profilini Gör
Ansayfa > Bakıcı Bul > Milay E.
Milay E.

Çevrimiçi

Milay E.
29 yaşında
5.0 (8)
Merzifon / Amasya / Türkiye
Telefon Numarası **** *** ** **
Tecrübe10 yıl 9 ay Tecrübeli
Tc Kimlik Bilgisi Onaylı BakıcıKimlik Bilgileri Doğrulanmıştır.
Sigara Kullanım BilgisiSigara Kullanmıyor.
İngilizce (1/10)
Cv Güncelleme Tarihi: 24.04.2024
Son Giriş Tarihi: Bugün

Milay E. Hakkında

Amasya Üniversitesi Tarih bölümü mezunuyum. Pedagojik formasyonum var. 2018 yılında MEB tarafından özel eğitim sertifikası aldım ve İstanbul’da özel eğitim okulunda özel eğitim öğretmeni olarak 4 sene çalıştım aynı zamanda 2 sene oyun ablalığı eğitimi yaptım. İstanbul Üniversitesi Çocuk Gelişimi Bölümü okuyorum. 936 saat çocuk gelişimi,montessori eğitimi,oyun terapisi,özel eğitim eğitmenliği ,okul öncesi çocuklarda İngilizce,Masal terapisi ve Aile/ Sosyal Yaşam Danışmanlığı,Objektif Testler ve Denver II Gelişimsel Tarama Testi Eğitimimi tamamladım. Dumlupınar Üniversitesi Çocuk Gelişimi Zirvesi seminerlerine katıldım. Merzifon ve Amasya’da hafta da bir kaç gün özel eğitim dersi,oyun ablalığı ,öğrenme güçlüğü,dikkat eksikliği,okuma-yazma desteği,ödev ablalılığı yapıyorum yardımcı olmamı isterseniz buradan ve ya instagram milayogretmenmerzifon hesabımdan iletişime geçebilirsiniz.

Değerlendirmeler

Değerlendirmeler (8)

Değerlendirme Yap!
BK
Betül K.

(Referans)

-
Aile

06 Temmuz 2023

Milay öğretmenimizi ilk günden beri çok seviyoruz. Her seferinde bu hafta neler getirecek diye heyecanla bekliyoruz. İşine çok değer veriyor, çocuklara daha fazla beceri katabilmek ve keyifli vakit geçirebilmeleri için çok emek harcıyor. Her hafta çocuğun yaşına ve gelişimine uygun çeşit çeşit etkinlikler düzenliyor. Güleryüzlü öğretmenimize teşekkür ederiz.

Bu değerlendirme faydalı oldu mu ?


İT
İpek T.

(Referans)

-
Aile

06 Temmuz 2023

Milay hanım kızımın ilk öğretmeni oldu ve ondan çok memnun kaldık tatlı dilli , çözüm odaklı ve mesleğine duyduğu saygı çok belli. Biz kendisinden çok razı olduk.

Bu değerlendirme faydalı oldu mu ?


CZ
Cansu Z.

(Referans)

-
Aile

03 Nisan 2023

Oğlumun en sevdiği gerçekten geldiği günleri sabırsızlıkla bekliyor eğitici ve motor becerilerini geliştiren oyunlar oynuyorlar biz Milay ablamızı çok seviyoruz 💕

Bu değerlendirme faydalı oldu mu ?


AA
Aslı A.

(Referans)

-
Aile

03 Nisan 2023

17 yaşındaki otizmli kızımın iki senedir öğretmenliğini yapmaktadır. Özverili, disiplinli, çalışkan, güvenilir bir öğretmendir. Kızımın başarısında çok ilerleme sağladık, kendisine çok teşekkür ediyorum.

Bu değerlendirme faydalı oldu mu ?


BK
Başak K.

(Referans)

-
Aile

03 Nisan 2023

Sayın Milay Eski Bu referans mektubunu, 5 yaşındaki oğlumun eğitimine verdiğiniz özel öğretmenlik hizmetleri nedeniyle sizin için hazırlıyorum. Oğlumla çalıştığınız süre boyunca, onun eğitimine ve gelişimine büyük katkı sağladığınızı gözlemledim. Sizinle çalıştığı süre boyunca, oğlumun öğrenme becerilerinde önemli ilerlemeler kaydettiğini fark ettim. Derslerinizin içeriği, onun ilgi alanlarına uygun olarak tasarlanmıştı ve bu nedenle öğrenme süreci çok daha keyifli hale geldi. Ayrıca, sizin öğretim yöntemleriniz ve stratejileriniz oğlumun öğrenme tarzına uygun olduğundan, onun öğrenme sürecine adapte oldu ve başarılı oldu. Özellikle, oğlumun matematik becerilerindeki gelişimi, sizin öğretim kalitenizin ne kadar yüksek olduğunu gösteriyor. Oğlumun öğrenme yolculuğunda sizin kadar önemli rol oynayan bir öğretmenle çalışmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Sonuç olarak, sizinle çalışmaktan çok memnun kaldık ve size en yüksek övgüleri sunuyorum. Başak K.

Bu değerlendirme faydalı oldu mu ?


Kumru Ş.

(Üyelik Satın Aldı)

-
İşe Aldım

04 Ağustos 2022

Bebeğimle çok iyi anlaştı. Güleryüzlü ve güvenilir


Cemile Ş.

(Referans)

-
Arkadaş

20 Temmuz 2022

Arkadaşım çocuk gelişimi ve oyun ablası alanında yeterince başarılıdır

Bu değerlendirme faydalı oldu mu ?


NA
Nur A.

(Referans)

-
Aile

13 Nisan 2022

Milay hanım çok iyi bir öğretmen , oğlumla iki sene çalıştı ,çok memnunuz

Bu değerlendirme faydalı oldu mu ?

Çocuk / Bebek Bakım Tecrübesi

  • İkiz Çocuk Bakım Tecrübesi
  • Bebeğin Özel Bakımıyla İlgili Tecrübe
  • Bebek Bakım Tecrübesi
  • 1-3 Anaokul Öncesi
  • 4-6 İlkokul Öncesi
  • 7-13 İlköğretim
  • 14 +