SİBEL Ç. (47 yaşında)
542 640****
1 yıl 4 ay Tecrübeli
30.000-35.000 TL / Aylık
Sigara Kullanmıyor.
SİBEL Ç. Hakkında
20 yılı aşkın süredir çocuklarla çalışan bir öğretmen olarak, okul sonrası saatlerin çocuklar için yalnızca ödev yapılan değil; kendini güvende hissettiği, rahatladığı ve gelişiminin desteklendiği bir zaman dilimi olması gerektiğine inanıyorum. Okuldan sonra çocuklara; yaşlarına ve bireysel öğrenme ritimlerine uygun şekilde ödev desteği sunuyor, oyun, sohbet ve yaratıcı etkinliklerle öğrenmeyi doğal bir sürece dönüştürüyorum. Montessori yaklaşımı, yaratıcı drama ve hikâye temelli çalışmalarla çocukların dikkat, özgüven ve ifade becerilerini desteklerken; sosyal-duygusal gelişimlerini de yakından takip ediyorum. Ailelerle düzenli ve açık iletişim kuran, gözleme dayalı geri bildirimlerle çocuğun gelişimini şeffaf biçimde paylaşan bir öğretmen olarak, okul sonrası destek ve özel ders süreçlerinde çocuklara sakin, güvenli ve sevgi dolu bir öğrenme ortamı sunuyorum.
Değerlendirmeler
Değerlendirmeler (2)
Değerlendirme Yap!İlker Ç.
(Referans)
Aile
28 Aralık 2025
1 egitim ogretim yili Sibel ogretmen oglumun matematik derslerine destek oldu. Surec icerisinde oglum okulda ve okul sonrasi odevlerini yapmakta zorlanmadi. Derslerini oglumun ilgisini cekecek sekilde oyunlarla gerceklestirdi. Sevecen, guler yuzlu ve enerjik yapisi ile matematigi ogluma sevdirmesinden dolayi tesekkur ediyorum.
Bu değerlendirme faydalı oldu mu ?
0
0
Süreyya S.
(Referans)
İşe Aldım
28 Aralık 2025
Çocuğumuzun okuma yazma sürecinde aldığımız özel derslerden son derece memnun kaldığımızı gönül rahatlığıyla belirtmek isteriz. Dersler yalnızca harf ve hece öğretimine odaklanan bir çalışma değil; çocuğumuzun dikkat süresini, özgüvenini ve öğrenmeye karşı isteğini destekleyen, çok yönlü ve planlı bir süreç olarak ilerledi. Öğretmenimiz, okuma yazmayı çocuğumuzun hızına ve ihtiyacına göre sabırla yapılandırdı; oyun, hikâye ve somut materyallerle öğrenmeyi keyifli hale getirdi. Bu sayede çocuğumuz kısa sürede okumaya geçti, yazarken daha istekli ve kendinden emin oldu. Derslere severek katılması ve kendi ilerlemesini fark etmesi bizim için en kıymetli kazanım oldu. Süreç boyunca bizimle düzenli iletişim kurması, gelişimi net ve anlaşılır şekilde paylaşması da aile olarak kendimizi güvende hissetmemizi sağladı. Okuma yazma öğretiminde hem pedagojik açıdan güçlü hem de çocukla bağ kurabilen bir öğretmen arayan ailelere gönül rahatlığıyla tavsiye ederiz.
Bu değerlendirme faydalı oldu mu ?
0
0
Çalışmak İstediği Pozisyonlar
Çocuk / Bebek Bakım Tecrübesi
- İkiz Çocuk Bakım Tecrübesi
- Bebeğin Özel Bakımıyla İlgili Tecrübe
- Bebek Bakım Tecrübesi
- 4-6 İlkokul Öncesi
Ücret Bilgisi
Haftada 5 gün okul sonrası destek için 30.000-35.000 TL
SİBEL Ç. (47 yaşında)
542 640****
1 yıl 4 ay Tecrübeli
30.000-35.000 TL / Aylık
Sigara Kullanmıyor.