Ev İşlerine Yardımcı Ne İş Yapar?

5/5 - (2 Oy)

Bu makalemizde ev işlerine yardımcı ne iş yapar?, ev işlerine yardımcı arayanlar için ne tür kolaylıklar sağlar birlikte bakalım. Ev işlerini yapmakta zorlananlar ya da ekonomik durumu müsait olanlar günlük ev temizliği, yemek, çamaşır yıkama, market alışverişi, çocuklara bakma, ütü gibi işleri için yardımcı eleman aramaktadırlar. Eski adıyla hizmetçi diyebileceğimiz bu sistem, özellikle çalışan annelerin işini büyük ölçüde kolaylaştırmaktadır. Bu işi yapanlar hem temizlikçi hem de bebek bakıcısı olarak adlandırılabilir. Bazı aileler sadece günlük ev işlerinin yapılmasını istemekte, bazıları ise ev temizliğinin yanı sıra çocuk bakımının da üstlenmesini istemektedir. Her iki işi yaptırmak verimlilik anlamında iyi sayılmamaktadır. Çocuğunuzun kendi bakımlarını üstlenebilmesi durumunda, çalıştıracağınız ev işlerine yardımcı bayanın çocuğunuza bakmasında bir sakınca yoktur. Ama kendi ihtiyaçlarını göremeyen bebeğinizin bakımını temizlikçi bayandan beklemeniz sizi de onu da zor duruma sokabilir. Tabi evinizdeki iş yoğunluğu az ise, bebeğinizin bakıcılığını üstlenmesini beklemeniz doğal hakkınızdır.

Ev İşlerine Yardımcı Ne İş Yapar? Hayat Kurtarıcıdır.

Ev işlerine yardımcı olan bayanlar sayesinde, evinize geldiğinizde sıcak yemek ve hazırlanmış güzel bir yemek masasıyla karşılanmanız, çocuklarınızın da evdeki ihtiyaçlarının giderilmiş olması sizleri mutlu eder. Çocuklarınızın oyuncaklarla dağıtmış olduğu bir ev yerine, saatinde oyuncakların toplanmış olduğu derli toplu bir evle karşılaşırsınız. Ev işlerine yardımcı olarak işe aldığınız bayanın mümkünse eğitimli olması okula giden çocuklarınızın ev ödevlerine yardımcı olması açısından önemlidir. Siz eve işten yorgun döndüğünüzde çocuklarınız anne – baba ev ödevim var, yapıver demesi sizi zor duruma sokabilir. Ama eğitimli bir ev yardımcısı sizin eliniz kolunuz gibi tüm işleri halletmiş olabilir.

Çamaşır makinasına çamaşırları atmak kolay bir iş gibi görünse de, kalabalık bir aileyseniz hiç de kolay olmadığını fark edeceksiniz. Zaten fark etmiş olmalısınız ki, bir ev yardımcısı arayışına girmiş oluyorsunuz. Çamaşırların kirlilik sepetinden ayrıştırılması, yorgan yastık vb. örtülerin çıkartılması, renkliler – beyazlar olarak ayrılması, makinadan çıktıktan sonra kurutmak için serilmesi, kuruduktan sonra toplanması, sıcak havada ütülerin yapılması, katlanıp dolaplara yerleştirilmesi, yastık ve yorgan kılıflarının yerine takılması işlemlerini düşündüğünüzde zaman zaman işin içinden çıkılmaz hal alabilmektedir.

Evinize arkadaşlarınızı davet etmeyi, onlara ikramda bulunmayı seven biriyseniz ev işlerine yardımcı bir bayan sizin için harika bir yardımcıdır. Bu durumda da yemek, pasta gibi işlerden iyi anlayan, eli lezzetli olan bir yardımcıyla çalışmanız arkadaşlarınız arasında ününüze ün katabilir. Üstelik çocuklarınız da bu durumdan çok hoşnut olacaktır. Hangi çocuk çikolatalı, meyveli pastaları sevmez? Hangi anne-baba çocuklarının hazır gıdalar yerine evde yapılmış, mis kokulu yemekleri yemesini tercih etmez?

Ev İşlerine Yardımcı Ne İş Yapar?
Ev işlerine yardımcı olan bayanlar sayesinde, evinize geldiğinizde sıcak yemek ve hazırlanmış güzel bir yemek masasıyla karşılanmanız, çocuklarınızın da evdeki ihtiyaçlarının giderilmiş olması sizleri mutlu eder.

Temizlikçi Bayanlar

Ev işlerine yardımcı olarak çalıştırdığınız eleman gündüzlü ya da yatılı olabilir. Eğer sadece temizlik elemanı olarak birini arıyorsanız, günde 4-5 saatliğine de, daha uygun ücretle çalıştırabilirsiniz. Temizlikçi bayanda aradığınız özellik de ev eşyalarınıza dikkat etmesidir. Kimse evindeki değerli eşyaların kırılmasını, yıpranmasını istemez. Bu yüzden referanslı kişilerle çalışmanız önemlidir. Temizlikçi arıyorsanız, temizlik iş ilanlarına ve temizlikçiye nasıl ulaşırım? başlıklı makalemize göz atabilirsiniz.

Ev işlerine yardımcı ne iş yapar? dedik ve hayat kurtarıcı olduğunu gördük. Siz de ev işlerinize yardımcı olacak temizlikçi bayan arıyorsanız, bakiciburada.com ‘un geniş ev temizliği yapacak eleman havuzuna göz atabilirsiniz.