İngiltere’ye Bakıcı ve Yardımcı Hizmeti

İngiltere’ye Bakıcı ve Yardımcı Hizmeti

2.2/5 - (4 Oy)

Türkiye’den farklı sebeplerle göç edip, İngiltere’ye yerleşen aileler için farklı bir kültüre uyum süreci başlarken bir müddet sonra memlekete ve sevdiklerine özlem süreci başlar. Kalabalık aile sofralarını, akraba ziyaretlerini, Taksim’i, Ortaköy’ü. Ve çok leziz Türk yemeklerini özlersiniz. Bununla birlikte çocuğunuzla İngiltere’ye gittiyseniz veya çocuğunuzu burada dünyaya getirdiyseniz bir yandan çocuğunuzun eğitimi, bakımı bir yandan ev işleri, ütü, yemek vb. işler anne ve babaları çok zorlamaya başlar. Çocuğunun kendi kültüründen çok uzaklaşmasını istemeyen, Türkçe’yi unutmasının önüne geçmek isteyen veya birbirinden lezzetli Türk yemeklerinin de evinde pişmesini isteyen ailelerin Türkiye’den Bakıcı & Ev İşlerine Yardımcı getirmeleri son zamanlarda ciddi artış gösterdi. İngiltere’ye Bakıcı ve Yardımcı Hizmeti almak için nasıl bir yol izlemelisiniz birlikte bakalım.

Bu süreçte Türkiye’de açık ara pazar lideri olan ve en geniş bakıcı havuzuna sahip Bakiciburada.com, İngiltere’de yaşayan ailelerin bu yöndeki ihtiyaçlarını da karşılıyor. Sadece İngiltere değil, yurt dışına bakıcı ve yardımcı hizmeti vermektedir.

İngiltere’ye Bakıcı ve Yardımcı Hizmeti
İngiltere’ye Bakıcı ve Yardımcı Hizmeti

Bakıcı Bulma Süreci

Bu ihtiyacınızı en kısa sürede karşılamanız için yapmanız gerekenleri paylaşacağız. Öncelikle Bakıcı Arıyorum sayfasından kayıt olmalısınız. Daha sonra ilan ver sayfasından iş ilanınızı oluşturmaya başlayın.

İngiltere’ye Bakıcı İş İlanı : İngiltere’ye Vize Sorunu Olmayan Yatılı Yardımcı Arıyorum

İhtiyaçlarınızı detaylı girmeniz ve adaylardan beklentinizi net olarak paylaşmanız burada oldukça önemli. Eğer adaya sağlayacağınız haklar varsa bunu da ilanda belirtmeniz en iyi adayı bulmanız da fayda sağlayabilir. Örneğin; uçak parasını ödemeniz, yurt dışı gezileriniz de eşlik etmesi ve bu saye’de yeni ülkeleri ve şehirleri sizinle birlikte ücretsiz görmesi vb..

İngiltere’ye bakıcı ilanını bu bilgilerle detaylı ve anlaşılır yazdıktan sonra en son aşamada “Tebrikler, İlanınız tarafımıza ulaştı” yazısını görene kadar “Kaydet – İlerle ” butonlarına tıklayarak ilerlemeniz gerekiyor. 

Sonrasında ilanınız onay sürecine giriyor ve en geç 72 saat içinde onay sürecinde yayına engel bir durumla karşılaşılmazsa bakıcı iş ilanları sayfasında yayınlanmaya başlıyor. 

Bundan sonrasında ise sizinle çalışmak isteyen adaylar ilanınıza, Bakiciburada.com’da bulunan profilleriyle başvuru bulunuyorlar. Siz de kriterlerinize uygun olduğunu düşündüğünüz adayları Short Liste düşürüp ister telefonla isterse whatsapp veya site üzerinden yazışma seçeneklerimizle iletişime geçiyorsunuz. 

İngiltere’de Bakıcı ve Ev Yardımcısı olarak çalışacak kişilerin çalışma izni alması gerekiyor. Bununla birlikte aileler, verdikleri iş ilanlarında aradıkları kişinin; Avrupa Birliği vatandaşı mesela Bulgaristan veya Romanya doğumlu, çifte vatandaş, ya da mevcut ziyaretçi vizesi olması gerektiğini paylaşıyor. 

Şartlarınızı sağlayan aday(lar) varsa SKYPE veya Whatsapp üzerinden de görüntülü görüşmenizi öneriyoruz. 

Bakıcının İşe Giriş Evrakları

Bir bakıcıyla işe başlamadan önce, işe başlamaya karar verdiğiniz, anlaştığınız kişiden aşağıdaki belgeleri istemeniz sizin ve sevdiklerinizin güvenliği ve sağlığı açısından önemlidir.

Nüfuz Cüzdanı Fotokopisi : Çalıştığınız kişinin kimlik bilgilerini alırken fotokopinin üzerini kaplayacak şekilde “Bu kimlik fotokopisi sadece Bakıcı – Yardımcı olarak çalıştığım kişinin isteği üzerine verilmiştir” yazdırarak teslim alabilirsiniz. Böylece bakıcının da mağduriyeti oluşmamasını özen gösterin. 

Sabıka Kaydı : Kesinleşmiş mahkumiyet kararları sabıka kaydında gözükür. (Hapis cezası, adli para cezası vb.)

Sağlık Raporu : Sevdiğinizi emanet ettiğiniz birinin herhangi bir bulaşıcı hastalık taşımasını da istemezsiniz. Mutlaka sağlık raporu isteyin. Özellikle hepatit B ve C ile HİV virüsü testi isteyebilirsiniz.

İkametgah Belgesi : Bakıcı-Yardımcı nerede oturuyor ? Bakıcı – Yardımcının açık adresini bilmeniz çok işinize yarayabilir. Ve elbette bunu resmi olarak da teyit etmelisiniz. 

İngiltere’ye bakıcı ve yardımcı hizmeti için telefonla da bizimle iletişime geçebilirsiniz : 0850 303 8551

İngiltere’ye Bakıcı ve Yardımcı Hizmeti
İngiltere’ye Bakıcı ve Yardımcı Hizmeti

Bakiciburada.com Nedir ?

Bakiciburada.com, 2008 yılından itibaren bakıcı arayanlarla bakıcı olmak isteyenleri internet üzerinden buluşturan bir teknoloji şirketidir.
500.000 ‘i aşkın yerli ve yabancı bakıcı havuzuyla Türkiye’nin en büyük bakıcı ve yardımcı bulma sitesidir. Günübirlik, yarı veya tam zamanlı, gündüzlü – yatılı çalışabilecek bakıcı havuzu ile ailelerin en kısa sürede aradığı bakıcıyı bulmasını sağlar. 

Türkiye genelinde hizmet verdiği gibi şu ana kadar Amerika, İngiltere, Hollanda, Norveç, Almanya, İsveç vb. ülkelerde yaşayan ailelerin de bakıcı ve yardımcı ihtiyaçlarında faydalandığı bir internet sitesidir.

Bakiciburada.com Nasıl Çalışır ?

Aradığınız kişiyi Bakiciburada.com’dan bulmak için 2 seçeneğiniz var. 

1- Bakıcı Havuzu hizmetidir. 
Bakıcı Havuzun’dan; İl-İlçe, Yaş Aralığı, Referans, Uyruk vb. birçok kritere göre filtreleme yaparsınız. Listelenen bakıcılardan seçtiklerinizle iletişime geçerek, iş teklifinde bulunursunuz.

2- İlan Yayınlama hizmetidir. 
Aradığınız özellikleri ve şartlarınızı belirttiğiniz 60 gün yayında kalacak bir ilan yayınlayıp, sizinle çalışmak isteyen, ilanınıza başvuran herkesle iletişime geçebilirsiniz. Ayrıca telefon numaranızı başvuru yapan yardımcılara da açabiliyorsunuz. Böylece siz uğraşmadan, bu kişilerde sizi arayabilir.

“Güven” Sorununu Nasıl Çözüyorsunuz ?

Bakiciburada.com, bakıcıların T.C. kimlik bilgisi, telefon ve e-posta adresi bilgilerini teknolojiyi kullanarak doğrulamaya çalışır. Ayrıca bakıcılar eski işverenini ve/veya kendisini tanıyan kişileri referans olarak ekleyebilir. Referans olarak eklenen bu kişiler, bakıcı adayı ile ilgili değerlendirme yapabilir ve sizde bu değerlendirmeleri bakıcının profilinde görebilirsiniz.

Ve en önemlisi aileler,bakıcı adaylarını profillerde bulunan “Şikayet Et” özelliğimiz ile değerlendirebilir. Bu sayede farklı ailelerin değerlendirmeleri ile bakıcının profil puanı oluşur ve bu puana göre adayın üyeliği tamamen silinebilir ve/veya sistemden uzaklaştırma alabilir.

Bakıcılar Sizin Çalışanlarınız mı ?

Bakiciburada.com, sitede profilleri yer alan bakıcıların işvereni konumunda olmayan, hukuki statüsü özel istihdam bürosu olan bir kuruluştur. Bakıcılar arasında istihdam veya acentelik ilişkisi bulunmamaktadır.

Aradığım Yardımcıyı Bulduktan Sonra Komisyon Ödeyecek miyim ?

Hayır. Sadece tek seferlik satın almış olduğunuz paket sonrasında, tarafımıza herhangi bir komisyon ödemeyeceksiniz.