Yaz Tatili için Bakıcı Bulmanın 5 İpucu

Yaz Tatili için Bakıcı Bulmanın 5 İpucu

5/5 - (7 Oy)

Bu yılki tatil planlarınız neler? Sizi bekleyen çok sayıda yaz partisi için bakıcı ayarlamak! Hemen söylenmeyin! İşte size, bu yaz tatili için bakıcı bulmanın 5 ipucu :

1. Bugünün işini yarına bırakmayın! 

Bakıcı rezervasyonunuzu erkenden yapın ya da hemen şimdi! Yaz ayları aileler için de bakıcılar için de oldukça yoğun geçer, bu yüzden teklifinizi şimdiden yapın. Bu tarihlerin sizin için ne kadar önemli olduğunu ve o yüzden erkenci davrandığınızı açıklığa kavuşturun.

2. Biraz ekstra ödeme yapın

Bakıcınızın saat ücretinde yapacağınız ufak bir artış, hafta sonu gibi yoğun günlerde onun aklını çelmenize yardımcı olacaktır. Aynı bakıcıyla birçok gün ayarlamaya çalışın, böylece bakıcınız ileriki günler için düzenli bir ödeme alacağı konusunda kendini sağlama almış hisseder.

3. Erkenci olun

Aynı zamanda okullarına devam eden bakıcılar, işten sonra arkadaşlarıyla zaman geçirmelerine fırsat veren işlere bayılırlar. Neden Cumartesi akşamı programlarınızı daha erkene çekmeyesiniz? Böylece 9 gibi evde olmuş olursunuz.

4. Hafta içini tercih edin

Eğer katılacağınız etkinliklerin gününü belirleyebilme lüksüne sahipseniz, haftaiçini veya Pazar gününü tercih edin. İzin günlerinde bakıcılara rağbet çok daha azdır, böylece birini kapabilirsiniz!

5. Evde kalın (Tamamen değil)

Olağanüstü bir partiye ev sahipliği yapın! Siz misafirlerinizi ağırlarken çocuklara göz kulak olacak ve onları meşgul edecek bir bakıcı tutun. Acil durumlarda orada olduğunuz sürece çok deneyimli birini ayarlamanıza gerek yok. Büyük sürprizlerle karşılaşmamak için, bakıcınızı ayarlarken ona planınızı açıklamayı unutmayın.

Yaz Tatili için Bakıcı Bulmanın 5 İpucu
Yaz Tatili için Bakıcı Bulmanın 5 İpucu

Yaz Tatili için Bakıcı Bakiciburada.com ‘da

Yaz tatili için bakıcı bulmanın 5 ipucu nelerdik birlikte baktık. Şimdi sıra yaz tatili için bakıcı ayarlamakta. Yaz tatili için bakıcı ayarlamaya Mart ve Nisan aylarında başlamak gerekir. 2 – 3 aylık yaz tatili için bakıcı bulmak yaz tatilinizi rahat geçirmenizi sağlayacak, üstelik çocuğunuzun yaz tatilini dolu dolu geçirmesine vesile olacaktır. Yaz tatillerinde genellikle üniversite öğrencileri tercih edilir. Hem üniversite öğrencileri yaz tatilinde harçlıklarını kazanmış olur, hem de onlar için güzel bir deneyim olur.

Yaz tatilinde otele, yurt dışına ya da yazlığa uçakla gitmeyi düşünüyorsanız, bakıcınızın da çalışacağı yere gideceği ulaşımı düşünmelisiniz. Sizinle birlikte mi gelecek ya da yurt dışına çıkacaksa önceden pasaportunu ayarlamasını istemelisiniz.

Yaz tatili için bakıcı aramak oldukça yaygın. Yaz tatilinde bakıcı aramak için Bakiciburada.com ‘a ilan verin. Yaz tatilini nerede geçireceksiniz, bakıcıdan yabancı dil bilmesini istiyor musunuz bu bilgileri bakıcı iş ilanınızda yer vermelisiniz.

Türkiye’de yoğun olarak tercih edilen tatil bölgeleri Muğla, Balıkesir, Aydın, İzmir, Antalya, Tekirdağ, Yalova bölgeleri olmaktadır.