Çocuklar için Eğlenceli 3 Oyun Önerisi

Çocuklar için Eğlenceli 3 Oyun Önerisi

5/5 - (1 Oy)

Evden çıkamadığımız şu zamanlar, özellikle çocuklarıyla evde kalmak durumunda kalan anne ve babalar için zamanı daha eğlenceli ve kaliteli geçirmek adına “Çocuklar için Eğlenceli 3 Oyun Önerisi” yazımızı kaleme aldık.

Açık havada yaptığımız pikniklerden aşina olduğunuz bu etkinlikleri, eve uyarladık ve pratik şekilde evde hemen uygulayacağınız etkinliklere dönüştürdük.

Bağlı Bacakla Hedefe Ulaş

Bağlı Bacakla Hedefe Ulaş
Bağlı Bacakla Hedefe Ulaş

Çocuğunuzu ve kendinizi, dış ayak bileklerinizden uzun bir çorap, bandaj sargısı veya bir bez ile birbirine bağlayın. Ayaklarınızı birbirinize bağladıktan sonra, artık birlikte hareket etmeniz gerekecek. Şimdi ise kendinize bir hedef belirleyin ve o hedefe ulaşmak için hareketlerinizi koordine edip bir takım çalışması yapmanız gerekecek. Bu oyunla, çocuğunuz takım çalışmasını öğrenecek, aynı hedefe ulaşmak için bazen diğer insanlarla da uyum içinde hareket etmesi gerektiğini öğrenecek.

Kaşıkla Yumurta Taşıma Oyunu

Kaşıkla Yumurta Taşıma Oyunu
Kaşıkla Yumurta Taşıma Oyunu

Bir kaşık ve üstüne sığabilecek kadar yuvarlak bir nesne alın. Eğer temizlik benim için sorun değil diyorsanız cesaretli davranarak nesne olarak yumurtayı’da tercih edebilirsiniz. Ve çocuğunuza tek eliyle kaşığın üzerinde ki nesne ile dolaşmasını isteyin. Eğer biraz daha zorlaştırmak isterseniz, yere yastık veya herhangi bir büyük nesne koyarak, onun üzerinden de geçmesini isteyebilirsiniz. Yaratıcılık tamamen size kalmış.

Çuval Yarışı

Çuval Yarışı
Çuval Yarışı

Bu klasik oyun için her evde çuval olmadığının farkındayız. Bu yüzden çuval yerine yastık kılıfını kullanarak aynı deneyimi yaşayabilir ve çocuğunuzun çılgınlar gibi eğlenmesini sağlayabilirsiniz.

Evde kaldığımız bu süreci çocuğunuzla daha eğlenceli geçirebilmeniz için bu etkinlikleri fırsat buldukça paylaşmaya çalışıyoruz. Eğer “Çocuklar için Eğlenceli 3 Oyun Önerisi” yazımız ilginizi çekti ve evde yapılacak diğer etkinlikleri de öğrenmek istiyorsanız “Çocukla Evde Yapılabilecek Aktiviteler” yazımızı da okumanızı öneririz. Yine aynı şekilde “Çocuklar için Eğlenceli 8 Oyun Önerisi” de ilginizi çekebilir. Çocuğunuza evde oyuncak bile yapabilirsiniz, bunun içinde “Çocuklar İçin 11 El Yapımı Oyuncak” yazımızı okumanızı öneririz.

Alanında Uzman Oyun Ablası Bakiciburada.com’da

Bakiciburada.com ‘da oyun ablası olarak çalışmak isteyen binlerce genç bulunuyor. Türkiye’nin her semtinde birbirinden nitelikli yüzlerce üniversiteli genç, kendi harçlığını çıkarmak için burada iş arıyor.

Özellikle çocuğun enerjisine uyum sağlayabildikleri ve onlarla aynı frekans’ta iletişim kurabildikleri için çocuklarınızla oldukça keyifli vakit geçiriyorlar.

4.969 İstanbul’da Oyun Ablası, 1.376 Ankara’da Oyun Ablası, 1.313 İzmir’de Oyun Ablası iş arıyor. Hepsi buraya sığmayacağı için diğer şehirleri ekleyemedik ama Türkiye’nin tüm şehirlerinde hem de semtinize uygun oyun ablası bulabileceğinize eminiz.

Siz de çocuğunuz için nitelik oyun ablası arıyorsanız Bakiciburada.com ‘a gelin. Şehriniz’de ki Oyun Ablalarına ulaşmak için vakit kaybetmeyin.