Filipinli Bakıcıların Avantajları ve Ücretleri

4.2/5 - (4 Oy)

Günümüzde anne-babaların çalışma imkânlarının artmasına, çocuklarına kimin bakacağının endişesi de eşlik eder. Bakım hususunda aile yakınlarına ya da bakıcılara ihtiyaç duyulabilir. Yavrunuzu aileden birine emanet etmek her ne kadar iç rahatlatıcı olsa da çocuğunuzun hem eğitim almasını hem de gerektiği şekilde ilgilenilmesini istiyorsanız Filipinli bakıcı en iyi tercih olabilir. Karakterleri gereğince güvenilir, disiplinli, temiz ve düzenli oldukları için çok talep gören Filipinli uzmanlar; ülkelerinde bebek, çocuk ve yaşlı bakımı hakkında eğitimler alıp çalışmak üzere ülkemize gelir. Çoğu ebeveynin tercih ettiği Filipinlerden gelen eğitimli bakım görevlileri, çocuklara oldukça önem verir; onlara anne şefkati ile yaklaşır, ilgi ve alakayı fazlasıyla gösterirler. Filipinli bakıcıların avantajları ve ücretleri en çok merak edilen konulardan birisi olup; anne-babaların şartlarına, çocuk bakımı yapacak kişinin çalışma günlerine ve saatlerine göre değişiklik gösterir.

Filipinli çocuk bakıcıları, günümüz şartlarında aileler tarafından en çok tercih edilen bakıcılar arasındadır. Çocuklarının küçük yaştan itibaren yabancı dil eğitiminin önemini bilen aileler hem ekonomik olması açısından hem de kültürel açıdan İngilizce dilinin geliştirilmesi için Filipinli bakıcı adaylarını tercih ediyor. Şimdi size Filipinli Bakıcılar neden çok tercih ediliyor anlatmaya çalışalım. İşte Filipinli bakıcıların avantajları ve ücretleri :

Filipinli Bakıcı Tercih Etmeden Önce Bilmeniz Gerekenler

Filipinli Bakıcıların Avantajları ve Ücretleri
Filipinli Bakıcıların Avantajları ve Ücretleri

Aileler, çocukları için tercih edecekleri bakıcıya mutlaka güvenmek ister. Gerekli araştırmaları yaptıktan sonra görüşme yapacağınız profesyoneli gözlemleyerek nasıl bir karaktere sahip olduğunu anlayabilirsiniz; kıyafet düzeni ve temizliği, konuşma üslûbu, çocuğunuza karşı yaklaşımı gibi… Çocuğunuzun ihtiyaç duyulan bakımlarının sağlanması ve eğitimine katkıda bulunulması için Filipinli bakıcılar en büyük destekçiniz olur; çünkü çocuklara karşı pozitif yaklaşımlarda bulunurlar, onlarla vakit geçirmeyi ve oyunlar oynamayı çok severler.

Ayrıca İngilizce eğitimi vererek dil gelişimine katkıda bulunan ve farklı bir kültürden gelen çocuk bakım görevlisinin özellikleri arasında nazik, sakin, disiplinli, güler yüzlü, şefkatli, güvenilir ve dürüst olmaları yer alır. Bu tür karakter yapılarındandolayı Filipinli bakıcı, Türkiye geneli de dahil, tüm Avrupa ülkelerinde tercih edilir.

Filipinli Bakıcıların Çocuklar Üzerindeki Etkileri Nelerdir?

Filipinli Bakıcıların Avantajları ve Ücretleri
Filipinli Bakıcıların Çocuklar Üzerindeki Etkileri Nelerdir?

 Filipinli bakıcı yorumları genellikle olumlu yönde seyreder. Sıcakkanlı, enerjik, disiplinli ve sorumluluk sahibi olan Filipinli uzmanlar; çocukların bakım ve ihtiyaçlarına öncelik vermelerinin yanı sıra onların eğitimlerine de fazlasıyla dikkat eder. Ayrıca Filipinli görevliler;

  • Kıymetli yavrunuzun fiziksel ve zihinsel gelişiminde önemli rol oynayan çeşitli etkinlikler, oyunlar, kitap okuma alışkanlıkları, motor becerileri için gerekli aktiviteleri yaparak öğrenim sürecine büyük ölçüde destek olabilir.
  • Çocuklara karşı baskıcı ve sert tutumlarda bulunmadıkları için iletişim kurmakta zorlanmazlar ve miniklerle aralarında kolaylıkla bir bağ oluşturabilir.
  • Temizlik ve düzen konusunda titiz olduklarından dolayı çocuğunuzun bakımı hakkındaki endişelerden kurtulmanıza yardımcı olur.
  • Farklı kültüre sahip olmaları sayesinde yavrunuzun bakış açısı, zekâ gelişimi ve karakter yapısı olumlu yönde etkilenerek, kültürel bilgi birikimi konusunda donanımlı olmasını sağlayabilir.

Filipinli bakıcı arayanların bahsedilen özellikler göz önünde bulundurarak değerlendirme yapmaları, seçim hususunda fayda sağlayabilir.

Filipinli Bakıcılar Hangi Özelliklere Sahiptir?

Filipinli Bakıcılar Hangi Özelliklere Sahiptir?

Yaptıkları işten keyif alan Filipinli bakım uzmanları, disiplinli olmak ile çocuklara karşı şefkatli yaklaşım arasındaki ince çizgiyi bozmayarak hem çocuğunuzun hem de siz değerli ebeveynlerin güvenini kazanmayı başarır. Miniklerin ileriki yaşlarda sosyalleşmesinde, arkadaş ve iş seçimlerinde doğru bir model olmaya aday Filipinli çocuk bakım uzmanları; nazik, sabırlı ve bir o kadar da saygılı kişiliğe sahip olmalarının yanı sıra eğer rahatsız olduğunuz bir davranış olursa, bunun hakkında konuşup uyarıda bulunduğunuzda onu tekrar etmekten mutlaka kaçınırlar. Olumlu davranışlarıyla ailelerin beğenisini kazanmayı başaran Filipinli profesyoneller;

  • Enerjik ve dinamik bir yapıya sahiptir.
  • Dürüst ve güvenilir kişilerdir.
  • Yalan konuşmaktan hoşlanmazlar.
  • Sigara ve alkol gibi kötü alışkanlıkları yoktur.
  • Çocuklarla oyun oynamaktan büyük keyif alırlar.
  • Miniklerle eğitici ve öğretici aktiviteler yaparak zihinsel, bedensel ve motor becerilerin gelişimlerine destek verme noktasında oldukça başarılı bir performans sergilerler.
  • Yaptıkları işin bilincinde olup, sorumluluklarının farkındadırlar.

Filipinli Bakıcıları Yatılı Olarak Tercih Edebilirsiniz

Güvenilir kişiliğe sahip olan Filipinli profesyoneller, genellikle uzun süreli çalışmayı tercih eder. Çocuklara karşı samimi yaklaşımları olmaları yavrunuz ile aralarındaki bağın güçlü olmasını sağlar. Siz değerli ebeveynler iş saatleri içerisindeyken, çocuk bakım uzmanı da çocuğunuza gerekli eğitimleri vermekten kaçınmaz. Görüşme yapacağınız kişi ile isteklerinizi, beklentilerinizi, çocuğunuzun özelliklerini, Filipinli bakıcı ücret miktarı gibi ayrıntıları net bir şekilde konuşup, belirleyerek anlaşma yapmanız daha faydalı olur.

Yatılı olarak Filipinli bakıcı arıyorum diyorsanız hem çocuğunuz hem de sizin için olumlu bir karara varma ihtimaliniz oldukça yüksektir. Ayrıca sizin ve çalışanınızın haklarını göz önünde bulundurarak ‘’bakıcı sözleşmesi’’ yaptığınızda, aranızdaki memnuniyet için sağlam bir adım atmış olabilirsiniz. Görüşme yapacağınız görevlinin kişisel özellikleri, deneyimleri, öğrenim durumu, sizin beklentileriniz ve şehir konumunuz gibi etkenler Filipinli bakıcı fiyatlarını etkileyen unsurlar arasında yer alır.

Örnek verecek olursak; Ankara Filipinli bakıcı ile İzmir Filipinli bakıcı fiyatları, şehir yaşamının pahalılık oranıyla paralellik göstermesi açısından farklıdır.

Filipinli Bakıcı Tercihi Size Avantaj Sağlar

Filipinli Bakıcı Tercihi Size Avantaj Sağlar

Yabancı çocuk bakım profesyoneli tercihinde ön planda olan Filipinli görevlilerin sağladığı avantajlar şu şekildedir:

  • Çocuklara karşı ılımlı yaklaşımlarda bulunur, neşeli ve cana yakın insanlardır.
  • Anne-babaların ve çocukların istekleri, ihtiyaçları yönünde hazırladığı iş planını uygular.
  • Aldıkları pedagojik eğitimler gereğince bilgili ve tedbirli olmanın önemini iyi bilirler.
  • Bebeklere ve çocuklara nasıl yaklaşılması gerektiğinin bilincindedirler ve onlara doğru bir şekilde yönlendirme yaparak zekâ gelişimi, sosyalleşme, sorumluluk sahibi olunması konularında rehberlik eder.
  • İkinci dil olarak İngilizce konuşan Filipinli uzmanlar, çocuklarınıza yabancı dil eğitimi vererek konuşma ve algılamadaki yeterlilik seviyelerinin gelişimine katkıda bulunurlar. Ayrıca bu detay, bebek ve çocuk bakımı yapacak kişinin seçiminde farklılık arayan aileler için önemli bir husustur.
  • Yaşadığınız yere uyum sağlayabilen Filipinli bakıcı İstanbul, Filipinli bakıcı İzmir ya da farklı şehirlerde çalışabilir.
  • Filipinli bakıcı avantajları ve ücretleri hakkında görüşmesi yaparken, kişinin eğitim ve kültürel seviyesi göz önünde bulundurularak değerlendirme yapılabilir.

Çocuğunuzun En iyi Oyun Arkadaşı: Filipinli Bakıcılar

Çocuğunuzun En iyi Oyun Arkadaşı: Filipinli Bakıcılar

Dinamik ve hayat dolu özelliklere sahip olan Filipinli görevliler, enerjik bir yapıda olmanın gerektirdiği çocuk bakımı için en iyi tercih olabilir. Çocuğunuzun bakımını, fiziksel ve psikolojik ihtiyaçlarını yorulmadan karşılayabilen bakıcılar; oyun oynamayı çok seven miniklerin isteklerini göz ardı etmeden, onlara memnuniyetle eşlik eder. Çocuklara her zaman öncelik veren Filipinli bakım uzmanları, gereksinimlerin karşılanması konusuna hassasiyetle yaklaştıkları için vakit kaybetmek istemezler. Ayrıca çocuğunuza vereceği eğitimi oyun yoluyla gerçekleştirerek, miniğinizin öğrenim sürecine olumlu katkılar sağlar.

Filipinli Bakıcıların Avantajları

  • Bebek ve çocuk bakımı konusunda oldukça iyilerdir, 
  • İngilizce bildikleri için çocuğunuzun ingilizce öğrenmesini / geliştirmesini sağlayabilirler,
  • Saygılı ve samimi oldukları için uyum sorunu yaşamazsınız, 
  • Dinleyen ve öğrenmeye açıklar,
  • Türk bakıcılar arasında yatılı bakıcı olarak çalışmayı kabul edenlerin oranı oldukça düşüktür. Filipinli bakıcılar’ın çoğu yatılı olarak kalabilirler ve bu konuda sorun çıkarmazlar,
  • Dünyanın bir çok yerinde hizmet sektöründe Filipinli bakıcılar tercih edilir. Çünkü Temiz, nazik, görgüllü, çatışmaya meyilli olmayan, yumuşak başlı, çalışkan yapıdadırlar. 

Filipinli Bakıcıların Ücretleri

Avrupa ülkeleri gibi Türkiye’de de yoğun bir şekilde tercih edilen Filipinli uzmanların çalışma şartlarına göre ücretlerinde farklılıklar görülebilir. Filipinli bakıcı fiyat talepleri genellikle dolar üzerinden gerçekleşir.

  • Eğitim durumu,
  • Çalışma saatleri ve şartları,
  • İş deneyimleri ve referansları,
  • Ailelerin yaptırmak istediği ekstra işler,
  • İkâmet edilen şehir; Filipinli bakıcı Ankara’daveya Filipinli bakıcı Antalya’daçalışıyorsa,
  • Gündüzlü ya da yatılı çalışma gibi kriterler, Filipinli bakıcı avantajları ve ücretlerinietkiler.

Filipinlerden aldıkları eğitimler sayesinde başarılı bir şekilde çocuk ve bebek bakımı yapabilen profesyoneller; gündüzlü çalışmada 700-900 Dolar arası ücret talep ederken, yatılı çalışma durumunda ise 1000- 1300 Dolar arasında ücret alırlar. Ayrıca Bakiciburada.com ile iletişime geçerek, Filipinli bakıcı ücretleri ve çalışma durumu hakkında bilgi alabilirsiniz. Tüm bakıcı fiyatları için 2022 bakıcı ücretleri ne kadar? yazımıza göz atabilirsiniz.

Filipinli Bakıcıların Avantajları ve Ücretleri
Filipinli Bakıcıların Avantajları ve Ücretleri

Bakiciburada.com’un Ayrıcalıklarıyla Tanışma Vakti Geldi!

Profesyonel bebek ve çocuk bakıcısı ailesi bulunan Bakiciburada.com, ebeveynlerin yavruları için talepte bulunduğu Filipinli bakım uzmanlarıyla hizmet vermeye devam ediyor. Çocuklarının özellikle yabancı dil eğitimi alma hususunda ilgi gören donanımlı, disiplinli, güler yüzlü ve sıcakkanlı Filipinli profesyonellerle, Bakiciburada.com farkıyla kolaylıkla ulaşabilirsiniz!

Filipinli Bakıcı Burada

Filipinli bakıcıların avantajları ve ücretleri nedir inceledik. Şimdi sıra filipinli doğru bakıcıyı bulmakta. Bakiciburada.com, filipinli bakıcı havuzunu incelediğimizde Filipinli Bakıcı adaylarını bulabilir ve sizin için uygun olan filipinli bakıcılara ulaşabilirsiniz. Filipinli Bakıcılara ulaşmak için Bakıcı Arıyorum sayfamıza tıklayarak 2 saniyede kayıt olursanız size yardımcı olabiliriz.

Filipinli Bakıcı arayışınızla ilgili sizlere yardımcı olmak isteriz. Bunun için 0850 303 85 51 numaradan bize ulaşabilir veya info@bakiciburada.com adresine ihtiyacınızla ilgili mail gönderebilirsiniz.