Oyun Ablası Eğitici Oyunlar Oynuyor

4.7/5 - (3 Oy)

Oyun ablası eğitici oyunlar oynuyor makalemizin konuğu üniversite öğrencisi Seren, oyun ablalığı yapıp haftanın belirli günlerinde Mira ile eğlendirici ve öğretici oyunlar oynuyor, keyifli vakit geçiriyor. Günleri yoğun çalışarak geçen ve bu yoğunlukta biraz dinlenmek ve kendine zaman ayırabilmek isteyen Zeynep Hanım da oyun ablası sayesinde kendisine daha fazla zaman ayırabiliyor. 

Oyun Ablası Eğitici Oyunlar Oynuyor
Oyun Ablası Seren, Mira ile Eğitici Oyunlar Oynuyor

Seren, oyun materyallerini çocuğunuzun yaşına uygun olarak hazırlıyor. Oyun materyalleri her gün farklı olabiliyor. Bazen eğitici ve öğretici oyunlar oynanırken, bazen de özgürce çocuk oyunları oynanıyor. Zeka kartları, bloklar, küpler, puzzle ile oyun oynayıp, Mira’nın zihinsel gelişimi için gerekli tüm uygulamalar gün içinde yapılıyor. 

Zeka kartları, bloklar, küpler, puzzle ile oyun oynayıp, Mira'nın zihinsel gelişimi için gerekli tüm uygulamalar gün içinde yapılıyor.
Zeka kartları, bloklar, küpler, puzzle ile oyun oynayıp, Mira’nın zihinsel gelişimi için gerekli tüm uygulamalar gün içinde yapılıyor. 

Mira en çok kendi yapabildiği uygulamalı oyunları seviyor. Puzzle ve boyama onun en sevdiği etkinlikler. Seren, Mira’ya zeka kartlarında yer alan eğlenceli hayvan ya da bitki türlerini gösteriyor, Mira da bunlara keyifle cevap veriyor. Mira’nın bilemediği resimler olduğunda Seren, hemen cevap vermek yerine onun bulmasını sağlamak adına sorular sorarak ona bulması için yardımcı oluyor. Böylece Mira kendi kendine bulma ve tüm dikkatini oyuna vermeye çalışıyor. 

Mira en çok kendi yapabildiği uygulamalı oyunları seviyor.
Mira en çok kendi yapabildiği uygulamalı oyunları seviyor.

Oyun ablası eğitici oyunlar oynuyor makalemizin çocuk karakteri Mira, oyun ablası Seren’i çok seviyor. Birlikte şarkılar söyleyip, söyledikleri şarkıları kaydediyor, sonra da dinliyorlar. Hatta Mira kaydettiği şarkıları akşam annesine & babasına dinletmeyi çok seviyor. Oldukça hareketli olmayı seven Mira, onun hareketliliğine uyum sağlayabilecek Seren ablasıyla çok mutlu. 

Birlikte şarkılar söyleyip, söyledikleri şarkıları kaydediyor, sonra da dinliyorlar.
Birlikte şarkılar söyleyip, söyledikleri şarkıları kaydediyor, sonra da dinliyorlar.

Seren, Yıldız Teknik Üniversitesi Fransız Dili ve Edebiyatı bölümü mezunu. 2 yıl kreşte çalıştı. Şu an açık öğretimden okumaya devam ediyor. Mira ile İngilizce ve Fransızca oyunlar oynayabiliyor. Yani siz de yabancı dil bilen bir oyun ablası istiyorsanız Bakiciburada.com ‘da bulabilirsiniz. 

Yabancı dil bilen bir oyun ablası istiyorsanız Bakiciburada.com 'da bulabilirsiniz.
Yabancı dil bilen bir oyun ablası istiyorsanız Bakiciburada.com ‘da bulabilirsiniz. 

Oyun Ablası Ücretleri

Oyun ablasının ücretleri haftada kaç gün, kaç saat geldiğine göre ya da oyun ablasında aradığınız özelliklere, tecrübesine göre değişiklik gösteriyor. Örneğin, haftada 3 gün 3 saat gelecek bir oyun ablası istiyorsanız, 1.692 TL bir ücret vermeniz gerekecektir. Bu ücretin çocuğunuzun gelişimi için değdiğini görecek, oyun ablasının ne kadar büyük bir avantaj olduğuna şahit olacaksınız. 

İşten yorgun gelen anne & baba kendine zaman ayırmak ister. Çocuk ise yorulmak nedir bilmez ve anne&babasıyla oyun oynamak ister. Tabi en güzeli anne – baba ile oynanan kaliteli oyundur. Yorgun olan ebeveynler kaliteli oyun oluşturma ve oynama noktasında yeterli performansı gösteremeyecektir. 

Ya da çocuğunuz satranç oynasın, İngilizceFransızca konuşsun istiyorsunuz. Ama siz bilmiyorsanız, bunu çocuğunuza öğretebileceğiniz en mükemmel şey evinize gelen oyun ablası olacaktır. Türkiye’nin her bir noktasında üniversite öğrencisi oyun ablalarıyla hizmet vermekteyiz. Evinize yakın oyun ablalarının listesini görmek için oyun ablası bul sayfamızı ziyaret edebilirsiniz. 

Bakiciburada.com sadece oyun ablası değil, ailenizin tüm bakım ihtiyaçlarınızda yanınızdadır. Çocuk Bakıcısı, Ev Yardımcısı, Temizlikçi, Yaşlı Hasta Bakıcısı gibi ihtiyaçlarınızda da kullanabilirsiniz. Bakiciburada.com’a üye olduktan sonra, ilan verebilir, nitelikli dadılarla mesajlaşarak veya telefonla iletişim kurabilirsiniz. İster gündüzlü dadı arayın, isterse yatılı dadı ihtiyacınız olsun.