Yatılı Bakıcı İş İlanları

Yatılı Bakıcı İş İlanları

Puanla

Yatılı bakıcı iş ilanları yalnız yaşayan kadınlar, yabancılar ve öğrenciler için konaklama ve gıda ihtiyacının giderilmiş olmasıyla güzel bir iştir. Bakıcı çalıştırmak isteyen aileler için de, evde her zaman bir yardımcının bulunması paha biçilmez bir değerdir. Üstelik yatılı bakıcılık işleri diğer bakıcılık işlerine göre daha dolgun ücretlidir. Çoğu aile tarafından içinde tuvalet, banyosu olan özel bir oda bakıcıya tahsis edilmektedir. Yurt dışından gelip, çalışıp para biriktirip, ailesine göndermek isteyen yabancılar için de öncelikli işler arasındadır. Bakıcılık işleri yalnız yaşayanların hayatlarını daha eğlenceli ve sosyal geçirmeleri açısından da önemlidir. Yurt dışına çıkıp, dil öğrenmek ve gezmek için Türkiye’den gidip, bakıcılık yapanları çok duyuyorsunuzdur ya da sizler de yapmış olabilirsiniz  Türkiye’de benzer bir durumla üniversite öğrencileri karşılaşıyor. Anadolu’dan büyük şehirlere üniversite okumak için gelmiş olan öğrenciler, okuldan arta kalan zamanlarında çocuklara oyun ablalığı – abiliği yapıp, hem o evde kalıyorlar, hem de para kazanıyorlar. Hal böyle olunca yatılı bakıcılık işleri önem kazanıyor.

Yatılı Bakıcı Güvenilir Olmalı

Bebeğini & çocuğunu, evini emanet edecek olan ailelerimiz de elemanların güvenilir olmasını 1.tercih olarak talep ediyor. Elemanların referanslarını araştırıyor, eğitimlerini sorguluyor.  Yatılı işler de bir kaç pozisyonda olabiliyor. Yatılı olduğu için bebek bakımı, ev temizliği, ütü gibi işler de yatılı bakıcılardan talep ediliyor. Özellikle bebek bakıcılığı çok hassas bir konu. Bu yüzden iyi bebek bakıcılarıyla çalışmak da önemli. Bakıcılık sektöründe bayan bakıcılar tercih ediliyor.     

İstanbul, Ankara, İzmir gibi büyük şehirlerde bakıcı ücretleri 2.500 TL’nin üzerinde. Şimdi Türkiye genelinde güncel yatılı bakıcı arayan ailelerin yatılı bakıcı iş ilanları nasıldır inceleyelim.

Yatılı Bakıcı İş İlanları
Yatılı Bakıcı İş İlanları
  • İstanbul, Beşiktaş’ta yatılı olarak çalışabilecek, çocuk bakabilecek, en az 4-5 yıl çocuk bakım tecrübesi olan, rutin ev işlerine destek sağlayabilecek, 30-39 yaş arası, sigara kullanmayan, Türkçe bilen ve az da olsa Rusça bilen, bir bakıcı arıyoruz.

          Başvuru :  https://www.bakiciburada.com/istanbulda-yatili-bakici-yardimci-ariyorum-istanbul-avrupa-179131

  • Merhaba, İstanbul Sarıyer’de yaşıyoruz. Çocuk bakımında tecrübeli ve referans verebilen,
  • 35-50 yaş arası
  • Çok iyi yemek yapabilen
  • Hafta içi izin kullanacak
  • Yatılı olarak kalıp çalışabilecek
  • Pozitif karaktere sahip
  • Tercihen üniversite mezunu (öğretmen, psikoloji mezunları), çocuklarla iletişimi iyi olan, okula ve kreşe giden 3 yaşında – 8 yaşında – 10 yaşında çocukların ödevlerinde de yardımcı olabilecek tecrübeli bir çocuk bakıcısı ile çalışmak istiyoruz.

          Başvuru : https://www.bakiciburada.com/yatili-tecrubeli-cocuk-bakicisi-ariyorum-istanbul-avrupa-180357

  • İstanbul Bahçeşehir’de yaşıyorum. Ev işlerinde bana destek olacak, benim olmadığım günler çok nadiren yemek yapacak, 35-45 yaşları arasında yatılı Türk ev yardımcısı arıyorum.  (5 odalı evim 1 oda yardımcıya ait olacak)

          Başvuru :  https://www.bakiciburada.com/yatili-ev-yardimcisi-ariyoruz-istanbul-avrupa-180830

Tüm yatılı iş ilanları sayfasına buradan ulaşabilir, iş başvurusu yapabilirsiniz. Ayrıca yatılı iş ilanları hangi meslekler için geçerlidir? yazımıza da göz atabilirsiniz.