kapat
Bakıcı & Yardımcı mı arıyorsunuz? Hemen Ücretsiz Deneme İlanı Yayınlayın! İlan Yayınla

Faslı Bakıcı Arıyorum

11 Faslı Bakıcı
arasından kriterlerinize en uygun olanı bulun ve hemen iletişime geçin!

Ülke

Şehir

Pozisyonlar

Cinsiyet

Referans Durumu

Eğitim Seviyesi

Yabancı Dil Bilgisi

Yaş Aralığı

Uyruk

Tercih Bilgileri

Özellikler

Bakım Tecrübesi

Maaş Aralığı

Fotoğraflı Adaylar

Medeni Durum

Faslı Bakıcı Bul

    Popüler
    29 yaşında
    10 ay tecrübeli
    1 kişi değerlendirdi
    Başiskele - Kocaeli

    Ben Üniversite mezunuyum. İş arıyorum. Arapça, Fransızca, İngilizce, Korece, Türkçe ve Almanca biliyorum.

    19.10.2021
    Ben Üniversite mezunuyum. İş arıyorum. Arapça, Fransızca, İngilizce, Korece, Türkçe ve Almanca biliyorum
    Popüler
    26 yaşında
    2 yıl 4 ay tecrübeli
    3000-3500 TL / Aylık
    8 saat önce aktifti
    Torbalı - İzmir

    Üniversite mezunuyum (muhasebeci) 25 yaşindayım Fransız okulunda 1yıl kreş tecrübem var.(Fransızca öğretmeni) İngilizce, Fransızca ve Arapça biliyorum. Ç... (Devamı için tıklayın)

    19.10.2021
    Üniversite mezunuyum (muhasebeci) 25 yaşindayım Fransız okulunda 1yıl kreş tecrübem var.(Fransızca öğretmeni)... (Devamı)
    Popüler
    34 yaşında
    0-500 TL / Aylık
    Sincan - Ankara

    Merhaba ben fatma aytaç daha once oyle bir uzun vadeli bır referansım yok sadece gunluk gidiyorum ayda 2 kere gidiyorumvilla temizlik yapıyorum evlıyım 2 t... (Devamı için tıklayın)

    24.10.2021
    Merhaba ben fatma aytaç daha once oyle bir uzun vadeli bır referansım yok sadece gunluk gidiyorum ayda 2 kere... (Devamı)
    Popüler
    45 yaşında
    Hendek - Sakarya

    30.09.2021
    20 yaşında
    500-1000 TL / Aylık
    Bandırma - Balıkesir

    07.10.2021

    Bakiciburada.com için neler dediler?

    Nur Özgül - Ev Hanımı

    Bakıcıburada.comun emeği ve aracılığı ile fazlasıyla bakıcı adayı ile görüşme sağlayarak en uygun adayı buldum.Takibiniz için ayrıca teşekkür ederim.

    Lacin Culu - Mühendis

    Bakıcıburada.com''un destekleri sayesinde evimde çalışacak ve bana çocuk bakımı konusunda destek olacak iyi bir yardımcı buldumDestekleriniz için teşekkür ederim.

    Güler Çekiç - Doktor

    Gölge öğretmen bulmak için çeşitli kanallara başvurdum ancak güven problemi yaşadığımdan bakıcıburada.com''u tercih ettim.İlan verdikten hemen sonra kriterlerime uygun bir aday ile anlaştım.Sürecimi özveri ile takip ettiğiniz için teşekkür ederim.

    Mehtap İpek - Öğretim Üyesi

    Bakıcıburada.com''un aracılığı ile iyi bir ev yardımcısı bulduk.başlarda tedirgin olsam da danışmanımın da destekleri sayesinde sürecim olumlu sonuçlandı.Teşekkür ederim.

    Aysun Kırdar - İdari Sorumlu

    Çok memnun kaldım bakıcıburada.com sayesinde iyi bir ev yardımcısı ile çalışmaya başladım destekleriniz ve emekleriniz için teşekkür ederim.

    Gokmen Kurt - Diş Hekimi

    Bakıcıburada.com sitesinin aracılığı ile hasta bakıcımızı bulduk ve sürecimiz çok hızlı ilerledi.Sitenin kullanımından da çok memnun kaldık.Teşekkür ederiz.

    İbrahim Işık - Kurul Başkanı

    Çocuğumuza bakıcı aramak için çevremizde çok aday olmadığından internetten bulmaya karar verdik ve bakıcıburada.com sayesinde istediğimiz kriterlerde adayla anlaştık.Teşekkürler

    Sertac Sen - Doktor

    Bakıcıburada.com''u inceleyerek paket alımı sağladım ve öncesinde incelediğim, bize uygun olan refakatçiler ile görüşmeye başladım.Kısa sürede de bir aday buldum.Aracılığınız için teşekkür ederiz.

    Züleyha İmre - Yetkili

    Bakıcıburada.com''u kullanarak ev yardımcımızı bulduk.Sürecimiz olumlu geçti ve kalan haklarımızı da farklı kategoride arayışımız için kullanacağız.Desteklerinize teşekkür ederiz.

    Ayfer Duran - Ev Hanımı

    Gölge öğretmen bulmak için kayıt olduğumuz bakıcıburada sitesi sayesinde iyi bir gölge öğretmen ile anlaştım.Destekleriniz için teşekkür ederim.

    Ceren S. - Avukat

    Bakıcıburada.com''u kullanarak bulduğum oyun ablasından çok memnun kaldım.Emekleri için danışmanıma ve sitenin bizlere kolaylık sağlaması ile ilgili tüm ekiplerine teşekkür ederim.Memnun kaldım.

    Pelin T. - Eğitim Yöneticisi

    Siteye kayıt olmadan önce girip beğenerek favorilerime aldığım adaylarla paket aldıktan sonra görüştüm ve kendi seçtiğim, istediğim biri ile anlaşma sağladım. Sürecimi takip edip destek verdiğiniz için teşekkür ederim.

    Arzu Kumaş - Kendi İşi

    Hem ev işlerimle ilgilenecek, hem de çocuğumun bakımına destek olabilecek iyi bir yardımcıya ihtiyacım vardı ve siteyi değerlendirmeye karar verdim.Danışmanımın da desteği sayesinde başvurular içinden iyi bir aday buldum ve anlaştım.Destekleriniz için teşekkür ederim.

    Selvi B. - Muhasebe Şefi

    Bakıcıburada.com aracılığı ile bulduğumuz çocuk bakıcımızla devam ediyoruz ve çok memnun kaldık.Destekleriniz için teşekkür ederiz.

    Mustafa K - Genel Müdür

    Ev yardımcısı bulmak için çevremden araştıracak bir vaktim olmuyor.Bu nedenle bakıcıburada.com''dan destek aldım.Sürecimi yakınen takip ederek ilgilendiler ve emekleri sayesinde iyi bir yardımcı buldum.Çok memnun kaldım teşekkür ederim.

    Dilek Tunç - Oyuncu

    Bakıcıburada.com''un destekleri sayesinde istediğim kişilerle görüşmeler sağlayarak iyi bir çocuk bakıcısı buldum.Destekleri için danışmanıma da ayrıca teşekkür ederim.

    Engin T. - Satış ve Pazarlama Müdürü

    İyi bir çocuk bakıcısı aramak için çok vaktimiz yoktu ve iyi bir hizmet alarak aracı kurumla çözmek istedik işi.Site sayesinde gerçekten güzel kriterlerde bir çok adayla görüştük ve uygun olanla da anlaştık.Teşekkürler.

    Çiğdem Erol - Bankacı

    Eşim ve ben çalıştığımız için evimizin işlerinden sorumlu olacak birini aradık ve bakıcıburada.com''dan destek almaya karar verdik.İlan girip seçtiğimiz adaylarla da görüşmeler sağlayarak iyi biri ile anlaştık.Emeklerinize teşekkürler.

    Canan Sepetci - Fizyoterapist

    Evime yardımcı olup çocuğumla ilgilenecek iyi bir yardımcı arıyordum ve bakıcıburada.com''u değerlendirmeye karar verdim.Danışmanımın ilgili yaklaşımı ve sürecimi takip etmesi sayesinde biri ile anlaştım.Çok teşekkür ederim..

    Büşra Zehir - Kendi İşi

    Bakıcıburada.com''un desteği ve aracılığı ile çocuğumuz için bulunduğumuz bölgeye yakın oturan iyi bir bakıcı bulduk.Desteklerinize teşekkür ederiz.

    26 yaşında
    3000-3500 TL / Aylık
    Mamak - Ankara

    27.09.2021
    Popüler
    25 yaşında
    5 ay tecrübeli
    2500-3000 TL / Aylık
    Beylikdüzü - İstanbul(Avrupa)

    Hi my name is laila i have 24 years old i have experience with kids 5 years old and 1 year old.

    22.09.2021
    Hi my name is laila i have 24 years old i have experience with kids 5 years old and 1 year old
    33 yaşında
    6 yıl tecrübeli
    Yenimahalle - Ankara

    Je suis une fille marocaine, vis en turkey, je suis intéressée à cet offre. Je parle français, anglais, et arabe. Si vous êtes intéressés, je suis à votre d... (Devamı için tıklayın)

    19.09.2021
    Je suis une fille marocaine, vis en turkey, je suis intéressée à cet offre. Je parle français, anglais, et ara... (Devamı)
    26 yaşında
    1500-2000 TL / Aylık
    Merkez - Isparta

    08.09.2021
    56 yaşında
    3000-3500 TL / Aylık
    Merkez - Denizli

    22.05.2021

    Bunları Biliyor musunuz? - Bakiciburada.com

    Türkiye İş Kurumundan İzinli Hizmet

    2012'den beri Özel İstihdam Bürosu olarak Türkiye İş Kurumu'ndan izinli olarak hizmet vermektedir.

    Kimlik Doğrulama

    Nüfus müdürlüğü sistemiyle bakıcıların kimlikleri eşleştirilir ve ailelerimize güvenilir bakıcılar sunulur.

    Telefon ve E-Posta Doğrulama

    Bakıcılarla sağlıklı iletişim kurabilmeniz için bakıcıların telefon numaraları ve e-mail adresleri doğrulanır.

    Referans Doğrulama

    Bakıcıların referans verdiği aileler tarafından hakkında yorum yazması ve puanlaması sağlanır.

    Eğitim Belgesi Doğrulama

    Üniversite öğrencisi ya da mezunu olduğunu bildiren bakıcılardan eğitim belgeleri istenmektedir.

    Telefonla Destek

    Müşteri temsilcilerimiz bakıcı bulma süreçlerinizle ilgili hafta içi her gün sizlere destek olmaktadır.

    Türkiye Geneli Hizmet

    Türkiye'nin her bir köşesi için hizmet vermekte, aynı kalite hizmeti tüm ailelerimiz için sunmaktayız.

    36 yaşında
    Kuşadası - Aydın

    05.05.2021